Nyheder
standard banner.jpg

200 børn fik en uforglemmelig oplevelse

Sigurd Barrett drager i efteråret landet rundt med sin tredje version af "Sigurd Fortæller Bibelhistorie". Fredag den 25. oktober lagde han vejen forbi Haderslev sammen med sin trio og dukken Snapper.
200 børn - elever fra 3. klasser i Haderslev Kommune samt Haderslev Domkirkes Juniorkor - optrådte sammen med den populære entertainer, og de fik alle en unik oplevelse.
Forud for koncerten havde alle børnene været samlet til en fælles prøve i Slesvigske Musikhus. Her stod Thomas Berg-Juhl for indstuderingen. Thomas er til daglig dirigent for Haderslev Domkirkes Pigekor. Ud over at hjælpe børnene med at lære sangene, arbejdede Thomas meget med at lære børnene, hvordan de bruger deres stemme bedst muligt.
- Det var en fornøjelse at se den entusiasme, der blev lagt for dagen. Børnene faldt pladask for Thomas og arbejde koncentreret i de to timer, prøven varede. Begejstringen lyste ud af dem, fortæller lederen af Haderslev Sangakademi, Henrik Rønnow.
- Begejstring var der også efter koncerten i Harmonien. Sigurd er eminent til at fortælle og formidle en god historie, slutter Henrik Rønnow.