Hvem er vi?
test for-og bagside.jpg

Hvem er vi?

 

Daglig drift

Den daglige drift af Haderslev Sangakademi varetages af

 

Thomas Berg-Juul – Administrativ leder af Haderslev Sangakademi
Thomas Berg-Juul er til daglig leder af Haderslev Domkirkes Pigekor og organist ved Haderslev Domkirke. Pr. 1. marts 2021 overtog han rollen som administrativ leder efter Edna Rasmussen. 


Domorganist Henrik Skærbæk Jespersen – Kunstnerisk leder af Haderslev Sangakademi
Henrik Skærbæk Jespersen var ansat som organistassistent og 2. organist ved Haderslev Domkirke inden han i 2011 overtog embedet som domorganist.
Udover at stå i spidsen for Haderslev Drengekor, har han i årene 2007-2011 ført domkirkens ungdomskor frem til en eliteposition. Henrik Skærbæk Jespersen har desuden i perioden 2011-2015 varetaget ledelsen af domkirkens kammerkor, Vor Frue Cantori.

 

Organist Thomas Berg-Juul
Thomas Berg-Juul blev ansat ved Haderslev Domkirke i november 2011. I januar 2012 overtog han ledelsen af Domkirkens Ungdomskor - i dag Haderslev Domkirkes Pigekor, og har fortsat udviklet dets høje niveau. Udover Pigekoret har Thomas Berg-Juul ansvaret for Domkirkens Juniorkor og Pigekorets Aspirantkor. Han har i sit arbejde med de tre kor udviklet forbindelsen mellem dem, således at overgangen fra ét kor til et andet føles naturlig for pigerne.

 

Ingrid Vilslev - Korproducent

Ingrid Vilslev udfører opgaver i forbindelse med drengekoret og pigekorets drift og Masterclass.

 

Helene Hellesøe Appel - Kommunikationsmedarbejder

Helene Hellesøe Appel er projektansat til at varetage arbejdet med sangakademiets eksterne kommunikation.

 

Sangpædagoger

Sangpædagogerne varetager den ugentlige soloundervisning af sangere fra drengekoret og pigekoret. Pt er fire sangpædagoger ansat:

Lene Farver

Bente Vist

Anne Mette Balling

Ulla Munch

 

Sangkonsulenter

Sangkonsulenterne varetager undervisningen i projekter deriblandt Sang, Bevægelse og Læring, De Små Synger og Sangglad Børnehave.

Merete Abrahamsen
Merete er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med specialfag i klassisk klaver og hovedfag i rytmisk korledelse, klassisk ensembleledelse og elementær musikopdragelse med børn. Hun er musiklærer på Haderslev Musikskole, og så var Merete deltager på det diplommodul som var et samarbejde mellem Sangakademiet og UC SYD.

 

Lotte Gilbert Langseth

Lotte er uddannet AM'er med diplom i børnestemmer fra Vestjysk Musikkonsevatorie i 2003. Hun har arbejdet som underviser og projektleder i samarbejdsprojekter mellem folkeskoler og musikskoler.