Masterclass
Masterclass_1000.jpg

Masterclass 2015

For 5. år i træk arrangeres i og omkring Haderslev Domkirke inspirationsdag for alle med interesse for korsang.

År efter år har arrangementet hentet kapaciteter indenfor korledelse, sangundervisning og andre relevante områder fra både ind og udland.

I år er ingen undtagelse, og Haderslev Sangakademi er stolte over at kunne præsentere instruktører fra Norge, Østrig og Danmark.

MC 2015 side 1 

Det grundlæggende koncept er dog stort set uændret, idet der igen i år lægges vægt på, at deltagerne kan opleve det, der passer dem i de åbne workshop, hvor man frit kan gå fra den ene til den anden.

Som deltager i dagene er der således mulighed for at få lidt af det hele: Drengekor, pigekor, soloundervisning, juniorkor, eliteensemble - eller overvære et helt prøveforløb med det, der har ens særlige interesse.

Af nye tiltag skal i år nævnes Fyraftenskor, hvor Carsten Seyer-Hansen vil arbejde med et til lejligheden sammensat kor af voksne sangere med ingen eller kun lidt korerfaring.

I “Eliteensemblet” arbejder nogle af landets dygtigste ungdomskorsangere weekenden igennem. 16 sangere er udvalgt fra elitært arbejdende pige- og drengekor og har sat hinanden stævne til et intenst prøvearbejde under ledelse af Søren Birch.

Dagene afsluttes med en koncert i Haderslev Domkirke, hvor de forskellige værksteder præsenterer resultatet af weekendens arbejde. 

MC 2015 program

MC 2015 præsentation