Vores kor

Her kan du læse lidt mere om vores 2 kor.

Læs mere
Kor

Haderslev Drengekor

Haderslev Drengekor blev stiftet af Henrik Skærbæk Jespersen i september 2008.Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 65 sangere i alderen 9-62 år. Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke.

Der er et højt aktivitetsniveau med koncerter, oplevelser og turnéer. En gang om året rejser koret tiludlandet og har givet koncerter i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, England og USA.

Deltagelse i stævner og masterclasses med ind- og udenlandske dirigenter er medvirkende til, at koret i løbet af kort tid har markeret sig som et stærkt, populært og efterspurgt drengekor. Har bl.a. sunget koncert i alle Danmarks 10 domkirker.

Instagram
Hjemmeside
Facebook

Kor

Haderslev
Domkirkes Pigekor

Haderslev Domkirkes Pigekor er et af Danmarks førende pigekor med ca. 40 sangere i alderen 12 - 20 år.

Pigekoret har et højt aktivitetsniveau og optræder årligt 20 - 25 gange i ind- og udland ved koncerter, gudstjenester og events.Udover ugentlige korprøver, gruppeprøver og korrejser modtager pigerne solo-undervisning i sang ved erfarne sangere og sangpædagoger.

I august 2020 gav koret Verdenspremiere på det 50 minutter lange, symfoniske værk ”Stabat mater”, der er komponeret til koret af den norske stjernekomponist Kim André Arnesen. Opførelsen gav genlyd og blev bl.a. sendt som aftenens P2 Koncert fem dage efter verdenspremieren.

Koret turnérer hvert år i både ind- og udland, senest i sommeren 2022, hvor de sang i bl.a. Hallgrimskirkjan i Reykjavik.

Instagram
Hjemmeside
Facebook